U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Overal waar je binnenloopt, hangt een bepaalde geur. Zo kan het in de garage ruiken naar brandstof van de grasmaaier, in de tuin naar de lavendel die je hebt staan en in de keuken naar de zuurkool die net uit de oven komt. Deze geuren zijn voor de één wel aangenaam en voor de ander wat minder, of soms zelfs belastend. Gelukkig zijn er ook manieren om vervelende geuren te onderdrukken of om nieuwe geuren te creëren, met name binnenshuis. Ook voor in de auto of op andere locaties zijn er absoluut mogelijkheden om geuren te verspreiden. Maar voor nu ga ik het even hebben over verschillende manieren om geuren te verspreiden in huis.

Lees meer
donderdag 13 juli 2017 09:19:41 Europe/Berlin door Ingrid Bastiaans geuren thuis, aromatherapie, Comments
Gebruik etherische olie zodat muggen je niet steken    Muggen zijn een eeuwig probleem, maar het wordt in de warme zomermaanden bijzonder dringend.
Lees meer
donderdag 8 juni 2017 16:12:32 Europe/Berlin door Timo Timmermans Comments
natuurlijke etherische olie geschikt voor aromatherapie    

100% natuurlijke etherische olie of biologische olie?

Natuurlijke etherische oliën komen uit de natuur net als biologische etherische oliën. Biologische etherische olie = ook natuurlijke etherische olie. 

Biologische etherische olie is vaak twee keer zo duur terwijl de werking van de 100% natuurlijke etherische olie hetzelfde is.

Lees meer
donderdag 1 juni 2017 09:49:22 Europe/Berlin door Ingrid Bastiaans biologische of natuurlijke etherische olie, Comments
Sabai massage olie   

Begeurde Massage olie

Er zijn verschillende massage oliën met geur te bestellen. Zo zijn er afwasbare massage oliën die makkelijk af te wassen zijn onder de douche. Daarnaast hebben we ook sabai massage olie met een heerlijke Jasmijn geur en ayurvedische massage olie.

Lees meer
dinsdag 30 mei 2017 14:39:16 Europe/Berlin door Ingrid Bastiaans massage olie kopen, Comments
Ayurvedische massage olie   

Ayurveda

De betekenis van Ayurveda is wetenschap van het leven. In Ayurvedische praktijken wordt veelal gebruik gemaakt van geneesmiddelen op basis van kruiden en mineralen. Voor ayurvedische massages hebben we speciale ayurvedische massage oliën ontwikkeld op basis van natuurlijke massage oliën met etherische oliën.

Lees meer
dinsdag 30 mei 2017 14:00:23 Europe/Berlin door Ingrid Bastiaans ayurvedische massage olie, Comments
Vaderdag wellness producten   

Zondag 17 juni is het Vaderdag.
De dag waarop de man des huizes even niet hoeft te denken of er wel geld binnenkomt, het gazon gemaaid is of ‘nog even iets af moet maken voor zijn werk’. 


Uiteraard is het leuk om met een verrassing voor de dag te komen en het is dan ook weleens leuk om met iets anders aan te komen dan een tijdschrift over auto’s of wederom een barbecue tang.

Lees meer
woensdag 24 mei 2017 10:26:16 Europe/Berlin door Luke Merkx vaderdag, Comments
Massage olie   

Welke massage olie masseert het beste?

Er zijn vele massage oliën verkrijgbaar, maar welke kies je nu voor een bepaalde toepassing?

Lees meer
dinsdag 23 mei 2017 16:50:01 Europe/Berlin door Ingrid Bastiaans massage olie kopen, Comments

Menthol Kristallen 10 gram

Ziekjes door schommelende temperaturen?

Het is weer zover. Wisselende temperaturen, kleur in de natuur, vogels die ons land verlaten en vogels die ons land binnen komen vliegen: de lente komt eraan! Dit is natuurlijk een ontzettend mooie periode die erg veel voordelen met zich meebrengt. Deze voordelen en overgangen brengen helaas ook altijd één nadeel met zich mee. Door de grote temperatuurverschillen worden veel mensen in deze periode erg verkouden en/of ziek. Afgelopen winter ben ik erachter gekomen dat er meerdere manieren zijn om dit te beperken dan alleen door middel van een neusspray of hoestdrankje.

Lees meer
dinsdag 25 april 2017 16:40:37 Europe/Berlin door Luke Merkx menthol kristallen, verkoudheid, Comments
Ontspannende etherische oliën

Ontspannende etherische oliën

De ontspannende etherische oliën Lavendel olie en Sinaasappel olie worden gebruikt om beter te kunnen slapen. Daarom is lente mix met een mix van Lavendel en Sinaasappel etherische olie hiervoor ook uiterst geschikt. Maar er zijn nog meer etherische oliën die gebruikt worden om hun ontspannende werking...

Lees meer
dinsdag 25 april 2017 16:08:02 Europe/Berlin door Ingrid Bastiaans etherische olie, etherische oliën, geuren combineren, ontspannende geuren, Comments
Etherische Mint olie opent je luchtwegen en geeft meer focus

Oma’s Etherische Olie weetjes

We hebben een aantal etherische olie weetjes  voor jullie op een rijtje gezet! Heb je zelf ook nog leuke aanvullingen? Zet ze dan op onze Facebook pagina.

Een goede focus bij het lezen van een boek

Wil je meer focus bij het lezen van een boek? Doe dan 2 druppels Etherische Olie Mint of Eucalyptus op je bladwijzer. De geuren van Etherische Mintolie  en etherische eucalyptus olie verhogen namelijk je focus.

Let op: niet geschikt voor e-readers :-)

Lees meer
dinsdag 28 februari 2017 09:18:41 Europe/Berlin door Timo Timmermans etherische olie, etherische oliën, aromatherapie, Comments