U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Poeder pakking

Deze poeder pakkingen zijn makkelijk aan te maken met water, zoete amandel olie of argan olie. Met een paar druppels etherische olie geeft u ook nog een heerlijke geur en werking aan deze pakkingen.
Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Beauty poeder pakking

Franse groene klei, franse rode klei, franse gele klei, franse witte klei, ghassoul en cacao pakking

Franse klei, ghassoul en cacao poeder pakking

Beauty & Care biedt Franse klei poeder, Marokkaanse Ghassoul poeder en Cacao poeder voor beauty pakkingen en gezichtsmaskers.

Om de huid zacht, goed en op een natuurlijke manier te reinigen kan het beste de Marokkaanse bruine ghassoul klei gebruikt worden. 

Gebruik ghassoul, witte franse klei of rode franse klei voor een gezichtsmasker

Meng de witte, rode of ghassoul klei of cacao poeder met handwarm water tot een stevig papje en breng dit aan op het gelaat. Sla de tere delen rond ogen en mond over. Vlak voordat het masker droog wordt (na ongeveer 10) minuten, moet het van het gezicht worden afgenomen met koud water. Dep daarna de huid droog. Het resultaat is een gezonde, schone en zachte huid.

Gebruik als lichaamspakking

Maak 170 gram klei aan met 170 gram lauwwarm water in een glazen schaaltje. Breng de pakking aan op de huid met een houten lepel of een spatel. Afnemen met water of afspoelen onder de douche.

Gebruik in bad

Breng 200 gram klei over in het badwater. Eventueel kunt u enkele druppels etherische olie aan de klei toevoegen. Neem een bad van ongeveer 20 minuten. Spoel het lichaam daarna af met schoon water. De huid zal opmerkelijk zacht en soepel aanvoelen.