U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Massage olie

Natuurlijke massage olie, afwasbare massage olie, Ayurvedische massage olie, Sabai olie en Thaise kruidenstempels.
Van hoog naar laag sorteren

27 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

27 artikel(en)

Massage olie

Beauty & Care biedt naast producten voor aromatherapie en saunageuren ook natuurlijke massage oliën, massage oliën met verschillende geuren, afwasbare massage oliën, Ayurvedische massage oliën, Sabai olie en Thaise kruidenstempels aan.

Natuurlijke massage oliën

De natuurlijke massage oliën zijn koudgeperst en geraffineerd zodat deze natuurlijke massage oliën langer houdbaar zijn. Populaire massage oliën die we bieden zijn Argan massage olie, Zoete Amandel olie en Sesam olie. De vetste olie is Sesam olie en de meest gebruikte olie is Zoete Amandel olie. 

Massage olie met een heerlijke geur

Om extra te genieten tijdens de massage bieden we ook massage oliën met een heerlijke geur zoals Kokos massage olie afwasbaar of Rozen massage olie afwasbaar.

Afwasbare massage olie

Afwasbare massage oliën zijn afwasbaar onder de douche met water en zeep. Door het ingrediënt in deze massage oliën verzeept de massage olie onder de douche.

Ayurvedische massage olie

Voor heerlijke ayurvedische massage oliën zijn deze massage oliën aangepast naar de bepaalde ayurvedische dosha types. Daarom is er een Vata dosha massage olie, Pitta dosha massage olie, Kapha dosha massage olie en als u een massage olie wilt welke geschikt is voor alle ayurvedische types bieden we ook nog de Tri dosha massage olie aan. Aan deze massage oliën zijn enkel etherische oliën toegevoegd.

Sabai massage olie

Sabai massage olie wordt gebruikt als massage olie voor het hele lichaam. Deze massage olie is gemaakt volgens een traditioneel recept, van meer dan 300 jaar oud. Ze bestaat uit minerale olie gecombineerd met Jasmijn parfum voor een heerlijke bloemige geur.

Thaise Kruidenstempels

De kruidenstempel werd door middel van kruiden door de locale Thaise bevolking ontwikkeld. Het heeft een sterk kruidig aroma. Gebruik: Geef uw gast een massage met traditionele middelen. Verwarm de kruidenstempel in een rijststomer of doe ze 1 minuut in de magnetron. Controleer de temperatuur op de rug van uw hand, alvorens de stempel op de gast te gebruiken. ‘Bestempel’ volgens een Thaise massagetechniek. Wrijf de huid schoon zodat er geen kruidresten op de huid achterblijven.