U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Natuurlijk

In deze categorie vind u enkel natuurlijke wellness producten
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 32 van 458 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 32 van 458 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Natuurlijke badolie, massage olie en etherische olie

Badolie, massage olie, etherische olie kopen

Alle natuurlijke wellness producten van Etherische oliënEtherische olie mixen en Menthol Kristallen geschikt voor Aromatherapie zijn terug te vinden in deze categorie. Ook natuurlijke sauna geuren, massage olie, bodylotion, verschillende beauty producten, badolie, roomspray en Thaise kruidenstempels staan bij de natuurlijke wellness producten. 

Als u enkel van wellness producten wilt genieten die geheel natuurlijk zijn, dan kunt u in deze categorie alle natuurlijke wellness producten vinden. Natuurlijke wellness producten hebben als voordeel dat deze ook een vastgestelde werking hebben. Dit omdat deze werkingen al duizenden jaren onderzocht zijn en vastgelegd zijn in de vele kruiden en etherische olie boeken.

Natuurlijke etherische olie kopen

Etherische olie betekent vluchtige olie. Etherische oliën verdampen bij lichte verwarming als ze worden blootgesteld aan de lucht, geven hun geur en werking af en verdwijnen zonder een vast residu achter te laten. De snelheid waarmee de etherische oliën verdampen hangt af van de individuele samenstelling van de olie. 

Etherische oliën zijn bijna altijd vloeibaar, maar kunnen ook vast of semi-vast zijn. Dit is afhankelijk van de temperatuur en de soort. Etherische olie kan wel opgelost worden in zuivere alcohol, vetten en oliën, maar niet in water. 

Op onze aromatherapie webshop kunt u echte natuurlijke etherische olie kopen zoals Eucalyptus olie, Lavendel olie, Tea Tree olie en Sinaasappel olie.

Natuurlijke etherische olie mix

Een etherische olie mix is veelal ontstaan om een bepaalde werking en / of geur te verbeteren van een etherische olie. Zo is een mix van Eucalyptus olie en Mint olie Eucamint mix. Mint olie alleen is namelijk erg sterk en zeer verfrissend. Eucalyptus olie komt vaak beter tot zijn recht als er Mint olie aan wordt toegevoegd. Door deze mix werkt de Eucalyptus olie en Mint olie samen beter tegen verkoudheid en helpt uw concentratie te verbeteren. Zo is er ook een etherische olie mix zoals Hamam mix die gemixed wordt zodat deze etherische olie mix beter helpt tegen insecten en ook nog eens lekkerder ruikt. Dit is een mix van Lavendel olie en Lemongrass olie.
Waarom 10 verschillende flesjes etherische olie kopen als u ook een heerlijke samengestelde etherische olie mix kunt kopen? Een etherische olie mix is door ons samengesteld uit enkel echte natuurlijk etherische oliën.

Menthol kristallen

Menthol Kristallen hebben een krachtige antiseptische werking en zijn sterk verfrissend en verkoelend. Menthol Kristallen worden gewonnen uit natuurlijke etherische Pepermunt olie. Ze zuiveren de lucht, vergroten de aandacht, de concentratie en verlichten de ademhaling. Menthol Kristallen werken goed bij studie, meditatie, griep, verkoudheid en in werkgroepen. Voor astmapatiënten kunnen ze een verademing zijn.

Natuurlijke sauna geuren

Natuurlijke sauna geuren zijn samengesteld uit etherische oliën. Er zijn ondertussen al 55 sauna geuren verkrijgbaar op basis van natuurlijke etherische olie en etherische olie mixen. Eucalyptus sauna opgietmiddel en Lavendel sauna opgietmiddel worden het meeste gebruikt in de sauna. Eucalyptus opgiet is op basis van etherische Eucalyptus olie. Klik op sauna geuren als u naast de natuurlijke sauna geuren liever een overzicht wilt van alle sauna geuren.

Natuurlijke Badolie

Natuurlijke badolie is samengesteld uit natuurlijke etherische olie. Er is badolie verkrijgbaar met een ontspannende werking of een opwekkende werking. Jeneverbes badolie verzacht spierpijn en Eucalyptus badolie heeft een ademverlichtende werking.

Natuurlijke Roomspray

Natuurlijke roomspray is samengesteld uit natuurlijke etherische olie.

Natuurlijke Massage olie

Natuurlijke massage olie is samengesteld uit basis oliën zoals Zoete Amandel olie, Argan olie, Sesam olie, Abrikozenpit olie etc. Als het een natuurlijke massage olie met een geur is dan bevat deze massage olie ook enkel etherische oliën.