U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sauna accessoires

Sauna accessoires gebruikt u om te kunnen opgieten in de sauna. Zo bieden we sauna emmers, zandlopers, Chinese waaiers en berken takken.
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 32 van 36 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 32 van 36 in totaal

  1. 1
  2. 2

Sauna Accessoires

Op de webshop zijn sauna accessoires zoals sauna emmers, sauna lepels, zandlopers met rood zand, chinese waaiers, zoutstenen en berken takken verkrijgbaar.

Sauna emmers

Er zijn sauna emmers verkrijgbaar in hout en sauna emmers in rvs met een houten handvat. Daarnaast zijn er saunalepels van hout en rvs van 40 cm en saunalepels van hout van 50 cm verkrijgbaar. In de houten sauna emmers zit ook altijd een binnen emmer. Deze binnen emmers verkopen we inclusief de sauna emmer maar de binnen emmer is ook op nabestelling verkrijgbaar op de webshop.

Sauna zandloper

De sauna zandloper is op de webshop verkrijgbaar in rood zand en in wit zand. In een donkere cabine is de zandloper met wit zand meestal beter zichtbaar. De rode sauna zandlopers zijn echter wel voordeliger.

Thermo-Hygrometer

De themo-hygrometer is geschikt om op te hangen in de sauna. Met de thermo-hygrometer kunt u de luchtvochtigheid en de temperatuur in de sauna afmeten.

Chinese waaier

De Chinese waaier is verkrijgbaar in 103 cm en in 150 cm. Daarnaast zijn de Chinese waaiers verkrijgbaar in zo'n beetje alle kleuren van de regenboog. Alle Chinese waaiers zijn hand beschilderd en hierdoor zijn ze ook allemaal verschillend. De afbeelding op de Chinese waaier wijkt dus meestal af van de afbeelding die op de webshop staat.