U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sauna opgiet

Sauna opgiet

De vele sauna opgietmiddelen zorgen voor een heerlijke geur in uw sauna die bij uw voorkeur past. Sauna geuren uit dezelfde geurgroep kunnen bijna altijd goed met elkaar worden gecombineerd.
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 32 van 748 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 32 van 748 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sauna opgietmiddel

Het gebruik van de sauna is voor veel mensen een aangename ontspanning in het drukke leven. Sauna opgietingen zijn voor veel mensen dan ook een ontspanning van lichaam en geest. Sauna accessoires kunnen een positieve bijdrage leveren aan deze manier van ontspanning. Het gebruik van onder andere sauna opgietconcentraat met sauna geuren zoals Eucalyptus, Mint, Lavendel, Sinaasappel en Cederhout kan een bijdrage leveren aan uw sauna opgieting. Ook sauna geuren zoals Honing-Meloen, Bamboe, Zeewier en Sandelhout hebben we in ons assortiment. Zo heeft u veel meer keus dan wanneer u alleen gebruik zou maken van sauna opgietconcentraten op basis van etherische olie. Eucalyptus, Mint, Citroen, Patchouli en Sinaasappel sauna opgietconcentraat zijn wel op basis van natuurlijke etherische olie.

Sauna geuren

De inmiddels al meer dan 150 sauna geuren van thuisluchtjes.nl maken elke saunagang tot een lekker ruikende sauna opgieting. De sauna geuren varierend van Alpenkruiden, Eucalyptus en Lavendel tot aan Zeewier geven de sauna opgieting een extra dimensie in geurbeleving. Daarnaast bieden we de perfecte sauna accessoires voor tijdens uw sauna gebruik. Al onze sauna opgietmiddelen zijn goed met elkaar te combineren tot heerlijke geurcombinaties. Indien uw sauna opgieting een thema heeft, kunt u de sauna geuren op elkaar aanpassen zodat deze alle aanwezige zintuigen prikkelen (tijdens de sauna opgieting: ruiken, zien en horen en na de sauna opgieting proeven van iets lekkers). Deze mogelijkheid maakt dat u de verschillende sauna opgietconcentraten perfect kunt afstemmen op elke gelegenheid en de voor u passende beleving kunt creëren. Zo waant u zich met sauna accesoires en sauna opgiet geuren tijdens elke sauna opgiet sessie in een voor u heerlijk ruikende omgeving.

Sauna opgietmiddel geurgroepen

- Hout sauna opgietmiddel
- Kruid sauna opgietmiddel
- Citrus sauna opgietmiddel
- Bloem sauna opgietmiddel
- Hars sauna opgietmiddel
- Specerij sauna opgietmiddel
- Fruit sauna opgietmiddel
- Fantasie sauna opgietmiddel

Sauna opgiet concentraat tonen

Er zijn boventonen, middentonen en ondertonen in de sauna geuren verkrijgbaar. De boventoon komt als eerste te voorschijn en blijft even hangen, de middentoon komt na de boventoon te voorschijn en blijft al iets langer hangen en de ondertoon komt als laatste tevoorschijn en blijft ook het langste hangen. De ondertoon sauna geuren zijn veelal ook de zwaardere sauna geuren en de boventoon sauna geuren dus de lichtere sauna geuren.

Gebruik sauna accessoires met sauna opgiet concentraat

Het is belangrijk om sauna accessoires op de juiste, veilige manier te gebruiken. Om optimaal te genieten van de sauna geuren tijdens uw sauna opgieting is het dan ook belangrijk om te weten hoe het sauna opgietmiddel gebruikt dient te worden. Sauna opgietconcentraat wordt toegevoegd aan het sauna kuipje wat gevuld is met ijs of water. Omdat het vrij moeilijk is om de juiste hoeveelheid van de sauna geuren af te meten voor de sauna opgieting wordt het sauna opgietmiddel verdund met ethanol.

Gebruik normaal gesproken 5 ml. sauna opgietmiddel op 1 liter ijs of water. Nadat u het door u gekozen sauna opgietmiddel hebt doorgeroerd met de saunalepel kunt u het direct op de kachel lepelen.