U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Scrub

Scrubzout potjes 300 gramScrubzout wordt gebruikt om makkelijk te kunnen scrubben om de schilferige huidcellen van de huid te verwijderen.

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Scrubben met scrubzout

Scrubzout verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden, stimuleren en activeren de celvernieuwing. Scrub het lichaam van de voeten tot aan de nek met scrubzout en masseer hierna het lichaam met zoete amandel olie om de huid te voeden.

Nut van scrubben

Met scrubben worden vele huidproblemen voorkomen doordat de dode (droge en schilferige) huidcellen verwijdert worden. De rimpels worden gladder gemaakt, de huid word minder ruw en omdat de poriën niet verstopt raken vormen er zich geen puistjes. Hierdoor komt er een jeugdige huid tevoorschijn.

Gebruik scrubzout

warm voor het scrubben het lichaam op door een warm bad te nemen of even in de infraroodcabine plaats te nemen. Breng scrubzout aan op de natte huid, masseer het in en spoel na met water. Scrub het lichaam van de voeten tot aan de nek met scrubzout en masseer hierna het lichaam met een zoete amandel olie. Scrubzout kan het beste voor het lichaam en niet voor het gezicht gebruikt worden.